Anuala de Arhitectură. Un centru spa şi o casă restaurată, premiate în cadrul evenimentului

Data publicării:
171114 ANUALA

Un centru spa şi o casă restaurată au fost proiectele premiate în cadrul evenimentului "Anuala de Arhitectură". Specialialişti din toate colţurile Olteniei s-au aflat astăzi la Craiova pentru a aduce în faţa publicului cele mai reuşite lucrările care le poartă semnăturile. 45 de astfel de proiecte sunt expuse la sediul filialei teritoriale a Ordinului Arhitecţilor.

Arhitecţii Vlad Beşteleu şi Severică Mitrache sunt doi dintre premianţii acestei ediţii.

„Lucrările pe care le-am selectat şi le-am premiat sunt lucrări care au parcurs întreg procesul şi anume nu sunt doar proiecte, sunt realizate, sunt lucrări cu care publicul se poate întâlni sau proprietarii sau cei care le-au iniţiat şi le-au dorit deja beneficiază de ele, ceea ce e un lucru foarte important”, a spus Şerban Ţigănaş, preşedintele OAR.

O altă lucrare, dar care se află încă în stadiu de proiect, a fost apreciată de juriu.

Organizatorii spun că fiecare ediţie a Anualei de Arhitectură însemnă un nou prilej de recunoaştere a profesionalismului arhitecţilor din Oltenia.

„Noi vrem prin aceste anuale, scoţând pe simeze proiectele arhitecţilor din Oltenia, să facem un dialog cu dumneavoastră, cu societatea civilă, cu autorităţile, despre munca noastră”, a spus Radu Ionescu, preşedintele OAR Oltenia.

Ordinul Arhitecţilor din România, filiala Oltenia, plănuieşte o nouă expoziţie ce are ca temă Centrul Vechi al Craiovei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri