Aproximativ 2.000 de turişti petrec Revelionul în staţiunea Voineasa

Data publicării:
311213 VOINEASA

În Voineasa, toate cele 40 de pensiuni sunt ocupate aproape sută la sută. Turiştii au ales să facă Revelion aici, pentru că de anul acesta pârtia Vidra s-a deschis. Pentru trei nopţi de cazare cu masă festivă inclusă, oamenii plătesc chiar şi 1.200 de lei.  

Caltaboşi, piftii, ciorbă de burtă sau cozonac sunt doar câteva dintre bunătăţile cu care au fost aşteptaţi turiştii în staţiunea Voineasa. Atraşi de mâncare, de frumuseţea locurilor, dar şi de pârtia de la Vidra, au ocupat toată staţiunea.

În perioada sărbătorilor de iarnă, avem grad de ocupare sută la sută în pensiunile agroturistice din zona Voinesei, atât în pensiunile care sunt disponibile în zona Obârşia Lotrului, cât şi în pensiunile din Voineasa”, a spus Geani Man, viceprimar Voineasa.

Proprietarii de pensiuni s-au pregătit intens pentru această perioadă şi au făcut chiar pachete promoţionale pentru a atrage turiştii.

Avem turişti pentru Revelion, oricum îi aşteptăm cu drag. Sunt oameni care au mai fost la noi şi revin”, a spus Alexandru Zgribcea, proprietar de pensiune.

În staţiunea Voineasa sunt cazaţi în prezent aproximativ 2.000 de turişti. Cei mai mulţi au optat pentru pachetul promoţional de Revelion şi au plătit în jur de 1.200 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri