Artă pe o stradă din Craiova. Un artist a realizat sculpturi pe copaci  

Data publicării:
100215 copaci pictati

Copacii aflaţi pe o stradă din Craiova arată ca adevărate capodopere de artă. Şi asta, după ce un artist ce locuieşte pe strada respectivă a realizat câteva sculpturi pe copacii respectivi. Lucrările au stârnit interesul vecinilor care, vor acum ca şi pomii din faţa curţilor lor să fie stilizaţi de artist.

Gabi Rizea a lăsat de-o parte munca în atelier şi pentru câteva săptămâni s-a mutat în stradă, unde a început să creeze adevărate capodopere de artă pe copacii din faţa porţii. Artistul recunoaşte că la început i-a fost teamă de ce va ieşi, dar a reuşit să înveselească strada, spune el.

"Strada asta este aşa, puţin cam anostă, şi m-am gândit să o înveselesc puţin. Am ales doi, trei, patru arbori care suportă să fie sculptaţi, atâta timp cât sunt verzi şi atunci..., să vedeţi cum zâmbeşte lumea când trece pe aici", a spus Gabi Rizea - artist.

Lucrările sunt admirate de toţi cei care trec pe strada Cicoarei din Craiova. Mai mult, vecinii l-au rugat acum pe artist să le sculpteze şi lor copacii din faţa porţii.

Artistul vrea acum să-i propună edilului din Bănie, Lia Olguţa Vasilescu, un parteneriat. Să-l lase să sculpteze toţi copacii din Craiova care suportă o asemenea lucrare pentru a înfrumuseţa străzile din municipiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri