Au început înscrierile la facultate

Data publicării:
150713 Admitere facultati

S-a dat startul înscrierilor la facultate. Absolvenţii de liceu au venit în număr mare, încă de la primele ore ale dimineţii, să-şi aleagă specializările. Cea mai mare concurenţă este la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, singura la care se organizează examen de admitere la limba română.

Andreea Zaharescu este din Drobeta Turnu Severin şi are o singură opţiune: Facultatea de Drept din Craiova.

Sper ca, la cât de frumoasă e facultatea, aşa de buni să fie profesorii, să învăţăm absolut tot ce se poate învăţa, care să ne fie de real ajutor şi să facem faţă la examenele de după facultate cu bine, fără să fie necesară o altă pregătire”, a precizat tânăra.

Ca ea sunt şi alţi tineri care au venit pregătiţi pentru acest examen. Perspectivele pe care le oferă facultatea sunt cele care îi îndeamnă să opteze pentru o carieră în Drept.

De trei ani, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din Craiova organizează examen de admitere.

"Cred că cel mai important îi ajută, îi convinge perspectiva lor profesională. Întotdeauna dreptul a fost un domeniu atractiv, atractiv pentru că viața socială are nevoie de drept şi pentru un bun jurist este întotdeauna un om care se integrează în societate foarte uşor", a declarat Sevastian Cercel, decanul Facultăţii de Drept Craiova

În acest an, Facultatea de Drept şi Ştiinte Adminstrative oferă 300 de locuri la zi, dintre care 168 la buget şi 100 de locuri la fără frecvență. Înscrierile se pot face până la sfârşitul săptămânii, iar examenul de admitere va avea loc pe 25 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri