Bărbat atacat de maidanezi. Incidentul s-a petrecut în Parcul Central din Tg. Jiu

Data publicării:
261114 MUSCAT

Un bărbat din Târgu-Jiu a fost atacat în această dimineaţă de o haită de maidanezi. Acesta se afla în parcul central din localitate când mai mulţi câini s-au năpustit asupra sa. El a fost salvat de un poliţist local care supraveghea zona. La fața locului a ajuns o ambulanță, iar bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Tg. Jiu.

Bărbatul a ajuns la spital şi a primit îngijiri medicale. El a suferit răni uşoare.

„A fost adus un pacient de 35 de ani care susţine că a fost atacat de o haită de câini în Parcul central. Prezenta o plagă muşcată la nivelul gambei stângi”, a precizat Ramona Oprea, medic UPU Gorj.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost salvat de un poliţist local care se afla în apropiere.

Primăria Tg. Jiu a deschis o anchetă internă, iar reprezentanţii Serviciului de Ecarisaj caută stăpânul unuia dintre câini, care avea crotaliu.

„Ne pare rău pentru cele întâmplate. Sunt câini abandonaţi care vin de pe malul Jiului, însă am înţeles că ar fi vorba şi de un câine crotaliat (... ) Va fi demarată şi o anchetă internă, încercăm să identificăm stăpânul câinelui crotaliat”, a spus Lavinia Truşcă, purtător de cuvânt Primăria Tg. Jiu

În Tg. Jiu sunt două adăposturi de câini, unul al Primăriei şi celălalt al unui ONG. Sunt adăpostiţi aici peste 1.000 de câini, iar alte câteva sute sunt în continuare pe străzi. De la începutul anului au fost muşcate de câinii maidanezi 350 de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri