Baschetbaliştii craioveni au obţinut încă o victorie europeană  

Data publicării:
301013 BASCHET

Echipa masculină de baschet SCM U Craiova a obţinut a doua victorie europeană în Liga Balcanică, după ce a trecut cu scorul de 87-76 de muntenegrenii de la Teodo Tivat. Oltenii au început mai slab meciul şi s-au văzut conduşi chiar şi la şase puncte, dar după primul sfert oaspeţii aveau un avans doar de un punct, scorul fiind de 19-18.  

Gazdele au preluat iniţiativa odată cu intrarea pe teren a greilor Seals, Dzambic, Popescu şi Bureau, iar la pauză scorul a fost de 37-35. Repriza a doua a fost la discreţia craiovenilor, care au creat un adevarat spectacol pentru cei două mii de suporteri veniţi în tribunele Sălii Polivalente.

În meciul cu muntenegrenii au marcat toţi cei zece jucători folosiţi de antrenorul Mandic. Cele mai multe puncte au fost marcate de sârbul Dzambic, 22, în timp ce Seals şi Mocanu au marcat doar câte două.

Duminică, oltenii vor juca din nou pe teren propriu, de această dată în campionat, cu “U” Mobitelco Cluj. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 20:00, la Digi24 Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri