Sari la conținut

Baschetbaliştii craioveni au reușit o nouă victorie în Liga Națională

Formaţia de baschet SCM U Craiova a reușit o nouă victorie categorică în Liga Națională. Victima trupei lui Nisic a fost Gaz Metan Mediaș, echipă de care a trecut la o diferență de 28 de puncte, cu scorul de 106-78.  

Craiovenii au profitat și de faptul că ardelenii trec printr-o situaţie finaciară precară, pentru că cei mai importanţi jucători au părăsit echipa. În fața a peste 3.000 de spectatori, oltenii au început în forță, iar după primul sfert scorul era 29-21. În partea a doua, craiovenii au apăsat pe acceleraţie și au mărit distanța la 24 de puncte la pauza mare, scor 57-33. Pentru că nu mai aveau ce pierde, oaspeții au revenit mai motivați de la cabine și au controlat sfertul trei, micșorând distanța la 15 puncte, înaintea ultimelor zece minute. Certați zdravăn de antrenor, craiovenii nu au mai dat nicio șansă adversarilor în sfertul patru, diferența crescând cu fiecare minut care se scurgea.

Americanii Seals, Bureau și Tayler au fost responsabili și cu spectacolul, ridicând asistența în picioare la fiecare atac. Cel mai bun marcator al meciului a fost uriașul de 2,18 m, Tayler, cel care a reușit să marcheze 23 de puncte.