Baschetbaliștii craioveni speră să câştige meciul de la Mediaş

Data publicării:
100114 BASCHET

După înfrângerea din Liga Balcanică, baschetbaliștii craioveni se gândesc acum la meciul de mâine din campionat, de la Mediaș, care va avea loc începând cu ora 17:15. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport.  

Jucătorii ţintesc victoria, mai ales ca în campionat au avut o serie bună, cu reuşite în faţa contracandidatelor la prezența în play-off: Pitești, Timișoara și Ploiești. Medieșenii sunt însă o umbră a echipei care în ultimii trei ani a încântat în campionat. Echipa din Ardeal este pe locul 11 și trece printr-o situație financiară foarte grea.

Partida este o restanță din etapa a 10-a a turului. Meciul a fost atunci amânat, deoarece craiovenii au avut de disputat mai multe jocuri în Liga Balcanică în deplasare, iar Federaţia Română de Baschet a decis să reprogrameze partida.

„Nu se putea juca la acea dată, pentru că eram între două partide de ligă şi nu aveam cum să ajungem la Mediaş sub nicio formă”, a spus Marius Toma, manager baschet SCM "U" Craiova.

Înaintea acestui meci, craiovenii ocupă locul șase, cu 20 de puncte, iar o eventuală victorie îi va urca până pe locul patru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri