Başcov, litoralul Doljului. În fiecare weekend, turiştii se distrează pe bani puţini la malul Dunării

Data publicării:
050813 plaja bascov

Doljenii care nu au bani suficienţi sau care nu au timp să îşi programeze un concediu, se relaxează pe malul Dunării. În fiecare weekend, plaja Başcov de lângă Calafat este plină de turişti care se distrează pe bani puţini. Nisipul este fin, iar apa este numai bună pentru înot. De când a fost inaugurat podul Calafat-Vidin, în zonă vin şi turişti bulgari.

Plaja Başcov de la Calafat îi face pe turişti să nu simtă lipsa brizei mării. Cu un buget redus, oamenii beneficiază de servicii aproape ca pe litoral. Au plajă amenajată cu nisip fin, apa este ideală pentru înot, iar restaurantele din zonă îi aşteaptă cu preparate cu specific pescăresc.

Situată chiar la punctul de frontieră dintre Calafat şi Vidin, plaja găzduieşte şi foarte mulţi turişti străini. De cele mai multe ori, ei aleg să se oprească la pensiunile din apropiere sau merg să îşi petreacă nopţile la căsuţele din lemn, de pe plajă.

La Başcov, plaja se întinde pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi este administrată de mai mulţi investitori privaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri