Bătaie în faţa sediului Poliţiei, într-o comună din Dolj

Data publicării:
110314 bataie

Bătaie cu pumni şi picioare într-o comună din Dolj, chiar în faţa sediului Poliţiei. Băuţi bine, clienţii unui bar au vrut să achite consumaţia cu euro şi de aici a pornit scandalul. Pentru că secţia de poliţie era închisă în timpul nopţii, echipajul a venit abia după terminarea scandalului.

Scandalul a pornit în noaptea de 8 martie. Trei bărbaţi au intrat într-un bar din comuna doljeană Giubega, cu chef să bea.

“Mi-au aruncat o hârtie pe tejgheaua barului, 50 de euro, să le dau două beri. Le-am spus într-un mod civilizat, că nu le pot da pe euro, pentru că aici este în lei. Dânşii au devenit agresivi, au început să bată cu pumnii în tejgheaua barului”, a spus Andreea Catană, soţia patronului. 

Patronul a ieşit din bucătărie să aplaneze conflictul, însă spiritele s-au încins mai rău.

Scandalul a continuat în faţa barului, iar camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă.

“M-au lovit cu palma în faţă, după aceea cu pumnul în cap şi afară s-au pus trei pe mine, cu picioarele, cu pumnii”, a spus Marian Miu, cumnatul patronului.

În stradă, bătaia devine generală. Nu numai patronul este bătut, ci şi soţia şi două rude ale acestora. Cei atacaţi fug peste stradă, la poliţie, să ceară ajutor, dar din sediu nu pare iasă cineva.

Poliţiştii au fost chemaţi de un martor, care a apelat Serviciul 112.

“În prezent, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe faţă de doi bărbaţi cu vârste de 27, respectiv 34 de ani, care ar fi provocat incidentul respectiv”, a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Nici patronul barului nu a scăpat de sancţiuni. El a fost amendat cu 3.000 de lei, pentru că nu avea pază asigurată în bar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri