Bulevard ... de pământ, în Severin. Autorităţile locale nu au bani pentru reparaţii  

Data publicării:
280115 strada severin

O stradă din Drobeta Turnu Severin, numită pompos bulevardul Vârciorova, este de fapt, o uliţă plină de gropi adânci de peste o jumătate de metru. Oamenii din zonă sunt disperaţi şi cer autorităţilor să găsească soluţii pentru a le asfalta strada. Autorităţile locale ridică însă din umeri, nu sunt bani în buget pentru asta şi vor să acceseze acum fonduri europene pentru asfaltarea mai multor străzi din municipiu.

Dacă vezi pentru prima oară această stradă îţi imaginezi că este undeva, într-un sat uitat de lume, nicidecum într-un cartier al oraşului Drobeta Turnu Severin.

Cei mai afectaţi sunt şoferii care circulă zilnic pe această stradă şi care spun că nu de puţine ori a trebuit să-şi repare maşinile din cauza gropilor.

Nici copiii care merg la şcoala care se află pe această stradă nu o duc mai bine. Se plâng că se udă şi se murdăresc în fiecare zi.

De câteva ori locuitorii din zonă au cerut autorităţilor să intervină. Viceprimarul urbei, Marius Screciu, îi asigură pe oameni că artera va fi asfaltată, însă doar dacă se va reuşi să se obţină bani europeni.

"În perioada următoare vom aproba bugetul pe 2015 şi vrem să prindem pe buget o pietruire şi o refacere a rigolelor. Noi avem un proiect de asfaltare pentru zona respectivă numai că aşteptăm fondurile europene", a explicat Marius Screciu - viceprimar al oraşului Dr. Tr. Severin.

În municipiul Drobeta Turnu Severin, 20 la sută dintre străzi sunt neasfaltate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri