Cadou 3D pentru copiii instituţionalizaţi din Craiova  

Data publicării:
131213 COPII CINEMA

80 de copii instituţionalizaţi din Craiova au avut parte de un cadou inedit în preajma sărbătorilor de iarnă. Ei au vizionat pentru prima dată în viaţă un film într-un cinematograf 3D. Copiii au primit la intrarea în sala de cinema băuturi răcoritoare şi pop corn, iar la final câte o plasă de cadouri.

80 de copii de la două centre de plasament din Craiova au avut parte astăzi de o surpriză plăcută. Ei au vizionat, în premieră, un film 3D. Conducerea cinematografului a considerat că acest gest va fi un cadou binevenit pentru copii, în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Au intrat gratis, au primit din partea cinematografului şi pop corn, au primit suc, practic tot ce îţi trebuie ca să vezi un film 3D”, a spus Alexandru Iuraşog, reprezentant cinematograf.

Membrii unei asociaţii cu scopuri caritabile din Craiova s-au gândit să le ofere copiilor la plecare câte un cadou de Crăciun.

„Au fost foarte entuziaşti când au intrat în sală. Sunt convins că majoritatea nu văzuseră niciun film 3D”, a declarat Laurenţiu Popescu, preşedinte club caritabil.

Copiii au spus că experienţa trăită a fost una de neuitat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri