Carmen Amariei vrea victoria în meciul cu HC Zalău

Data publicării:
040913 amariei

Carmen Amariei debutează ca antrenor pe banca echipei de handbal din Bănie, mâine, în faţa echipei HC Zalău, formaţie antrenată de selecţionerul Gheorghe Tadici. Meciul, care va avea loc în Sala Polivalentă, va fi transmis în direct de Digi24 Craiova, la ora 18.30.  

Amariei vrea să câştige, iar victoria va fi un cadou de ziua ei de naştere, pe care a sărbătorit-o ieri. Elevele sale i-au făcut o surpiză. Înainte de antrenament i-au cantat „La mulţi ani” şi i-au dăruit un tricou pe care era scris "Intotdeauna de partea ta".

Carmen Amariei spune că are emoţii la debut, dar este convinsă că elevele sale vor da totul pentru victorie.

„Am emoţii costructive. Cred că, chiar şi fetele au emoţii, dar sunt cele pozitive, nu sunt cele negative şi am toată încrederea că vom face un meci foarte, foarte frumos şi, bineînţeles, ce îmi doresc foarte mult este o victorie”, spune Carmen Amariei, antrenor handbal SCM Craiova

Amariei vrea ca punctele să rămână la Craiova.

„Este un meci, nu pot spune, pentru mine, ca oricare altul, pentru că este primul meu meci în cariera mea de antrenor, primul meu meci oficial şi ceea ce îmi doresc este ca noi să fim o gazdă bună, să-i primim aşa cum se cuvine să primim orice echipă pe care o respectăm. Sper din tot sufletul, ei să se simtă foarte bine aici, la noi, însă punctele vreau să le ţinem la noi, acasă”, a spus Carmen Amariei, antrenor handbal SCM Craiova.

Pentru acest sezon, antrenoarea şi-a fixat ca obiectiv clasarea în primele şase locuri în Liga Naţională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri