Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova amenajează un studio de înregistrări pentru tineri

Data publicării:
070813 studio inregistrari

Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova amenajează un studio de înregistrări special pentru tinerii pasionaţi de muzică. Proiectul este destinat atât trupelor studențești, soliștilor, cât şi noilor talente şi îşi propune să le uşureze accesul la posturile de radio, televiziune sau case de discuri.  

În mai puţin de o lună, tinerii artişti din Craiova vor putea renunţa la scenele improvizate din faţa blocului sau de pe platourile din faţa instituţiilor, pentru a înregistra, gratuit, într-un studio.

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova a avut iniţiativa, îndemnat de nevoia tinerilor artişti de a studia şi repeta cu instrumente. Cum acestea lipsesc, s-a născut ideea unui studio modern de înregistrări.

"Pentru a nu face o diferenţiere între ei, adică a nu-i sprijini mai mult pe cei de la rock, cumpărând chitări, tobe în defavoarea celor care cântă hip-hop sau cei care cântă pop, am stabilit, de comun acord cu ei, că cea mai bună soluţie pentru a-i sprijini pe toţi ar fi crearea acestui studio audio", spune Ionuţ Dumitrache, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Proiectul a costat aproximativ 20.000 de lei şi de la sfâşitul lunii septembrie va începe audierea tinerelor talente, pentru înregistrări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri