Centrul Istoric al Craiovei şi Water Park, finalizate mai devreme

Data publicării:
041213 santiere cr

Două proiecte importante pentru Craiova vor fi gata cu un an înainte de termen. Este vorba despre Centrul Istoric şi Aqua Park-ul din Lunca Jiului. Anunţul a fost făcut de primarul Craiovei, după ce a vizitat cele două şantiere. Pentru a-şi onora promisiunea, constructorii au anunţat că vor lucra şi în perioada iernii.  

Imediat ce primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a ajuns în inspecţie pe şantier, constructorii s-au grăbit să dea garanţii că se vor încadra fără probleme în termenul de finalizare promis. Şefii de şantier spun că la sfârşitul verii, craiovenii se vor putea plimba în voie prin centrul vechi. Proiectul este în valoare de aproximativ 12 milioane de euro.

„Vor termina cu aproape un an de zile înainte de termenul stabilit prin proiect”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

A doua veste bună vine de pe şantierul unde se lucrează la parcul de distracţii din Lunca Jiului. Constructorul complexului acvatic a anunţat ca lucrările se vor finaliza anul viitor, iar din luna august, craiovenii se vor putea bucura de dotările Water Park-ului.

Contractul pentru construcţia complexului acvatic se ridică la aproximativ 14 milioane de euro. Lucrările la Water Park vor fi finalizate cu un an mai devreme decât termenul iniţial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri