Craiovean arestat pentru trafic de influenţă. El este acuzat că lua bani pentru a facilita eliberarea unor acte  

Data publicării:
100215 arestat 1

Craioveanul arestat după ce ar fi cerut bani pentru a facilita unor persoane obţinerea de documente în regim de urgenţă, rămâne în arest. El a constestat măsura arestului preventiv, însă astăzi magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au respins-o ca nefondată. El este acuzat de trafic de influenţă după ce ar fi cerut diferite sume pentru a facilita obţinerea unor cărţi de identitate sau documente de stare civilă. Deşi nu era angajat al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, asupra lui a fost găsită o legătură de chei ce aparţine directoarei instituţiei.

Craioveanul se află în acest moment în arest preventiv pentru trafic de influenţă. A fost reţinut în urma unui flagrant pus la cale de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, când bărbatul primea o sumă de bani pentru obţinerea unor acte.

Bărbatul ar fi cerut între 50 şi 200 de euro. Conducerea instituţiei susţine că nu ştie nimic de faptul că omul cerea bani pentru a face acte în regim de urgenţă. În urma percheziţiei corporale, asupra suspectului a fost găsită o legătură de chei, care apartinea directoarei şi pe care chiar ea i-ar fi înmânat-o pentru a o ajuta să mute nişte documente dintr-o parte în alta a instituţiei.

Cheile au rămas însă la bărbat. După ce şi-a terminat treaba, nu le-a lăsat la secretariat aşa cum trebuia ci a plecat cu ele. Cheile au fost înapoiate conducerii instuţiei de către procurori. Omul nu era angajat al Direcţiei iar în urma percheziţiilor făcute acasă la bărbat, au fost descoperite mai multe documente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri