Sari la conținut
News Alert

Craiovenii debutează miercuri, în Giuleşti, în Cupa Ligii  

După aproape 3 săptămâni de meciuri şi antrenamente în Slovenia, jucătorii de la CSU Craiova şi-au reluat pregătirile în Bănie, în vederea debutului în Cupa Ligii, competiţie ce va începe la mijlocul acestei săptămâni.

Ionel Gane are la dispoziţie tot lotul, inclusiv africanul Nuno Rocha, cel care plecase săptămâna trecută în Portugalia, pentru rezolvarea unei probleme de familie, dar între timp a semnat un contract cu echipa National Madeira, valabil pe 5 ani, cu o clauză de reziliere de 15 milioane de euro. După 2 zile, portughezii au fost înştiinţaţi de craioveni că jucătorul este sub contract cu formaţia din Bănie, aşa că au rupt contractul.

Oltenii joacă miercuri, de la ora 18.00, în Giuleşti, cu Rapid, în turul preliminar al Cupei Ligii, iar dacă vor trece de alb-vişinii, vor juca sâmbătă, de la ora 21, împotriva Stelei, în optimile competiţiei. Chiar dacă la prima vedere alb-albaştrii sunt favoriţi în disputa cu Rapid, asta şi din cauza problemelor financiare ale echipei din Grant, Jerry Gane şi-a luat toate măsurile de siguranţă şi va aborda meciul cu cea mai bună garnitură. Vara trecută, când cele 2 formaţii se pregăteau pentru Liga a IIa, au jucat un amical în Bănie, iar craiovenii au câştigat cu scorul de 2-0.