CS Universitatea Craiova a făcut spectacol la Tg. Jiu. Elevii lui Lincar au învins echipa Pandurii 2

Data publicării:
280813 cs universiotatea

CS Universitatea Craiova a făcut spectacol la Târgu-Jiu, cu echipa a doua a Pandurilor, în faza a patra a Cupei României. Elevii lui Erik Lincar au învins, cu 6-1, formaţia Pandurii 2, care a folosit în primul 11 jucători de la prima echipă, precum Lazăr, Băcilă sau Brata.  

Primul gol a fost marcat de Dragu, după o cursă solitară, scorul la pauza fiind 1-0. În repriza a doua, craiovenii s-au dezlănţuit. Voinea a majorat scorul în minutul 49. Zece minute mai târziu, Dragalina a mărit diferenţa, iar calificarea în faza imediat următoare era asigurată. Craiovenii nu au oprit turaţia motoarelor şi în minutul 62, Dragalina a reuşit dubla, după ce a executat un penalty obţinut de Sin.

În minutul 68, abia intrat pe teren, Pârvu a marcat şi el pentru 5-0, tot jucătorul ajuns de la CSM Vâlcea marcând şi golul şase. Singura reuşită a gazdelor a venit abia în minutul 85, când Vlăduţi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Astfel, craiovenii de la CSU au reuşi scorul fazei a patra şi aşteaptă acum tragerea la sorţi, pentru a vedea cu cine se duelează înainte de şaisprezecimi, acolo unde vor intra şi echipele din primul eşalon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri