Sari la conținut

CSU Craiova a promovat în Liga 1

CS universitatea Craiova a promovat în prima ligă cu o etapă înainte de finalul campionatului, după rezultatul de egalitate înregistrat la Reșița cu cei de la Metalul, scor 1-1.  

După pasul greșit al celor de la Vâlcea în etapa trecută, trupa lui Balint mai avea nevoie de un singur punct din cele două jocuri rămase. Pe un teren foarte greu din cauza ploilor din ultima prioadă, jucătorii celor două echipe au avut în multe momente probleme cu menținerea echilibrului. Craiovenii au avut șansa deschiderii scorului în prima repriză, dar o minge deviată în careul gazdelor s-a scurs milimetric pe lângă poartă. Golul a picat cu 15 minute înainte de final, când, după un corner executat de Precup, fundașul Izvoranu a trimis din apropiere în poarta bănățenilor. Doar cinci minute au avut avantaj pe tabelă oltenii, pentru că la o gafă în careu, gazdele au egalat.

Craiovenii așteaptă acum răspunsul comisiei de disciplină pentru a ști dacă vor merge la TAS, să-și ceară dreptatea. Reșițenii aflați pe locul cinci, speră să profite de o decizie nefavorbalilă oltenilor dar și mureșenilor de la ASA, iar printr-o conjunctură să ajungă în prima ligă.

După sărbătoarea din tribune alături de fani, craiovenii au continuat fiesta în vestiar apoi în autocar. Sâmbătă la ultimul meci din acest an cu CSM Rm. Vâlcea ei promit spectacol atât pe teren cât și în afara lui.