CSU Craiova, debut cu stângul în sezonul de primăvară  

Data publicării:
030314 CSU

CS Universitatea Craiova a debutat cu stângul în sezonul de primăvară. A cedat pe teren propriu in faţa formaţiei ASA Tg. Mureş, deși la pauză a fost în avantaj. Craiovenii au început bine meciul și au dominat în prima parte. Au marcat singurul gol al primei reprize, prin macedoneanul Kitanovski.

După o lovitură de la colț, oltenii își puteau dubla avantajul, dar imprecizia din fața porții sau intervențiile salvatoare ale portarului advers au făcut ca la cabine să se intre doar cu 1-0. După pauză, jocul a avut o întorsătură neașteptată pentru cei aproape 5.000 de suporteri prezenţi la meci. Oaspeții au început în forţă, iar egalarea a venit după doar nouă minute de la reluarea partidei, atunci când Tomozei a reluat în poartă din mijlocul careului. Mureșenii au rămas în ofensivă, iar Hora a reușit, în minutul 66, golul victoriei, una foarte importantă în economia campionatului.

În următoarea etapă, CS Universitatea Craiova joacă la Satul Mare, cu Olimpia, meci capital pentru antrenorul Ovidiu Stângă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri