Sari la conținut

CSU Craiova, debut cu stângul în sezonul de primăvară  

CS Universitatea Craiova a debutat cu stângul în sezonul de primăvară. A cedat pe teren propriu in faţa formaţiei ASA Tg. Mureş, deși la pauză a fost în avantaj. Craiovenii au început bine meciul și au dominat în prima parte. Au marcat singurul gol al primei reprize, prin macedoneanul Kitanovski.

După o lovitură de la colț, oltenii își puteau dubla avantajul, dar imprecizia din fața porții sau intervențiile salvatoare ale portarului advers au făcut ca la cabine să se intre doar cu 1-0. După pauză, jocul a avut o întorsătură neașteptată pentru cei aproape 5.000 de suporteri prezenţi la meci. Oaspeții au început în forţă, iar egalarea a venit după doar nouă minute de la reluarea partidei, atunci când Tomozei a reluat în poartă din mijlocul careului. Mureșenii au rămas în ofensivă, iar Hora a reușit, în minutul 66, golul victoriei, una foarte importantă în economia campionatului.

În următoarea etapă, CS Universitatea Craiova joacă la Satul Mare, cu Olimpia, meci capital pentru antrenorul Ovidiu Stângă.