CSU şi FCU şi-au aflat adversarele din Cupa României

Data publicării:
200813 csu fcu

CSU Craiova şi FC Universitatea Craiova nu se vor duela în faza a patra a Cupei României, aşa cum aştepta toată lumea. Cele două echipe vor evolua împotriva unor formaţii de Liga a III-a.

CSU va juca la Târgu Jiu, cu echipa a doua a celor de la Pandurii, în timp ce FC Universitatea va juca tot în deplasare, la Piteşti, cu SCM Piteşti. Meciurile vor avea loc miercuri, 27 august, de la ora 17.30. În această fază a competiţiei au intrat doar câteva dintre echipele de Liga a II-a, în special cele nou promovate din eşalonul trei sau formaţii ce s-au clasat în partea inferioară a clasamentului. În faza a cincea se vor califica 19 dintre formaţiile ce vor juca pe 27 august, plus alte nouă echipe de Liga a II-a, ultimele care vor intra în urnă.

Cele 28 de echipe vor fi extrase tot după un criteriu geografic, urmând ca meciurile să aibă loc în perioada 10 - 11 septembrie. Atunci este posibil ca cele două formaţii din Craiova să se dueleze, dacă vor trece de această fază. Echipa care se va califica în şaisprezecemi va juca cu formaţie de primă ligă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri