Distracţie pe pârtia de la Rânca, judeţul Gorj

Data publicării:
301213 RANCA DISTRACTIE

Dacă v-aţi făcut planuri să petreceţi Revelionul la munte, vă spunem că este zăpadă puţină, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă. La Rânca, de exemplu, se schiază doar pe una dintre pârtii. Chiar şi aşa, staţiunea este ocupată aproape 100%. Preţurile avantajoase, cu aproape 30% mai mici faţă de anul trecut, au atras mii de turişti din întreaga ţară, care vor petrece Anul Nou aici.

Deşi din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, zăpada nu este tocmai bună pentru schiat, turiştii se declară mulţumiţi.

E moale zăpada, dar totuşi se schiază în condiţii bune”, spune un turist

Cei care nu au venit pregătiţi cu sanie sau schiuri, pot închiria la preţuri accesibile. O sanie costa 10 lei pe zi, schiurile cu echipament complet 25 de lei pe zi, o urcare cu ski pass-ul este 4 lei, iar snowboardul 30 de lei pe zi.

Printre puţinele staţiuni din ţară unde se schiază, ne bucurăm şi de zăpadă şi aşteptăm după Revelion un număr şi mai mare de turişti şi multă zăpadă, bineînţeles”, spune Cristina Mitroi, administrator cabană.

În staţiune, gradul de ocupare este de 100%, în condiţiile în care o noapte de cazare costă acum 150 de lei. Hotelierii anunţă însă că preţurile vor creşte cu 30% după Revelion, dacă va ninge.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri