Doljul și-a desemnat câștigătorii în sport

Data publicării:
131213 DOLJ PREMII

Doljul și-a premiat, joi seara, cei mai buni sportivi şi antrenori din acest an, în cea de-a 18-a gala, ce a avut loc la Filarmonica din Oltenia. În clasamentul întocmit de ISJ Dolj, s-au făcut premieri la patru categorii.  

La sporturi individuale, Roxana Ene, de la atletism, a ieșit cel mai bun sportiv al Doljului. 

„Avem rezultate extraordinare şi la nivel naţional, campioni naţionali, care astăzi nu vor fi premiaţi. Doresc să-i felicit pe toţi care anul acesta într-adevăr au avut rezultate extraordinare indiferent că se află în sală sau nu”, a spus Alina Ionescu, director DJST Dolj.

Au fost acordate şi două premii speciale pentru două echipe de fotbal care au făcut performanţe. Şcoala Gimnazială „Decebal", calificată în finală la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar şi Colegiul Tehnic Auto, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial Şcolar, care s-a desfăşurat în Bordeaux, Franţa.

„Sper ca pentru elevii mei, elevi de clasa a III-a, a IV-a, să fie un stimulen, să le calce pe urme marilor performeri ai judeţului Dolj. Mă mândresc cu faptul că şi ocupanta primului loc, laureata seriei, a fost eleva mea. O elevă deosebită şi o sportivă deosebită. Este vorba de Raluca Sbârcea”, a spus Alin Vancea, profesor Şcoala Gimnazială Decebal.

Pe lângă acestea, a fost premiată şi cea mai bună performanţă la jocuri sportive seniori pentru echipa masculină de volei SCM-U Craiova, vicecampioană naţională.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri