Sari la conținut

Drum blocat de căderi de copaci. DN 67D face legătura între Obârşia Lotrului şi Băile Herculane

DN 67 D, aflat la graniţa dintre judeţele Mehedinţi şi Gorj, este blocat din această dimineaţă, din cauza unor căderi de copaci.

Zăpada căzută azi-noapte, dar şi chiciura formată spre dimineaţă au dus la prăbuşirea mai multor arbori pe carosabil. La faţa locului se află Poliţia şi lucrători de la Drumuri Naţionale.

____________________________________________________________________________________________________

În masivul Godeanu ninge de câteva zile, însă în noaptea de marţi spre miercuri a căzut cea mai multă zăpadă, iar copacii s-au desprins de pe versanţi şi au blocat drumul. Localnicii s-au speriat şi au spus că nu au mai văzut o situaţie la fel de gravă.

Mai mulţi pădurari au intervenit cu drujbe pentru a tăia copacii, iar în urma lor, utilajele au încercat să îndepărteze zăpada.

În zonă a fost în permanenţă un utilaj care a încercat să deblocheze drumul, dar care nu a făcut faţă, astfel că poliţiştii au decis să sancţioneze Compania Naţională de Drumuri pentru intervenţia necorespunzătoare. De altfel, judeţul Gorj nu are firmă pentru deszăpezire, deoarece contractul a fost reziliat de curând.