Drumurile nervilor tari. DN 7A spre staţiunea Vidra şi pârtia Transalpina, într-o stare deplorabilă  

Data publicării:
151214 drum

Turiştii care vor să-şi petreacă vacanţele în zonele montane din Vâlcea trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Drumul spre staţiunea Vidra şi pârtia Transalpina este plin de capcane, de la porţiuni de şosea peticite, la zone care arată ca după bombardament.

Lucrări la acest drum s-au mai făcut în urmă cu doi ani. Atunci s-a asfaltat o porţiune de 5 km, deşi ar fi trebuit să fie turnat un covor asfaltic nou, de 60 de kilometri, de la Brezoi până la Vidra. Abia în urmă cu puţin timp, restul şoselei a mai fost peticit din loc în loc, pentru ca turiştii să nu-şi mai strice maşinile măcar o perioadă, până la domeniul schiabil Transalpina.

Turiştii recunosc că se gândesc de două ori înainte să plece la drum.

La câţiva zeci de kilometri depărtare, cei care vor să ajungă pe DN65 C la Mănăstirea Horezu trebuie să fie pregătiţi. Drumul spre acest obiectiv turistic este plin de gropi şi denivelări.

Circulaţia pe DN65 C s-a desfăşurat cu dificultate în acestă vară, după ce în zonă au avut loc mai multe alunecări de teren. Pentru câteva zile, pe drum s-a circulat pe o singură bandă de mers.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri