Elev de clasa a VI-a, manager pentru o zi la Filarmonica Oltenia 

Data publicării:
171213 MANAGER

Filarmonica Oltenia din Craiova a avut pentru o zi un nou manager. Un elev de clasa a VI-a a câştigat concursul. El a impresionat conducerea Filarmonicii prin ideile pe care le are privind importanţa muzicii clasice pentru educaţia tinerei generaţii.

Răzvan Piciu, noul manager, a sosit la birou la ora deschiderii instituţiei. A fost întâmpinat de conducerea Filarmonicii Oltenia, iar fotoliul de manager i-a fost dat în folosinţă alături de o diplomă care să ateste noua funcţie. Răzvan a fost fericitul câştigător al proiectului propus de Filarmonica din Craiova. Eseul său despre importanţa muzicii clasice pentru educaţia tinerei generaţii a fost cel mai apreciat. După preluarea biroului, noul manager a vizitat toate departamentele instituţiei.

“A venit şi a şi impus câteva măsuri, unele dintre ele pe care noi le-am luat deja şi unele pe care, probabil că în viitor o să le luam în considerare, cine ştie, poate peste ani şi ani va deveni de-adevăratelea managerul Filarmonicii”, a spus Vlad Drăgulescu, managerul Filarmonicii Oltenia.

Răzvan Piciu este elev în clasa a VI-a la Şcoala Traian din Craiova şi spune că aproape toţi colegii săi au participat la proiect.

“În felul acesta, copiii sunt interesaţi pentru mai târziu, pentru meseriile pe care şi le descoperă participând şi la astfel de concursuri şi eu zic că sunt binevenite”, a precizat Beatrice Sorescu Bălaşa, director adjunct Şcoala Traian.

Managerul de o zi al Filarmonicii Oltenia spune că merge frecvent la concerte de muzică clasică, iar preferatele lui sunt operele lui Mozart.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri