Fac performanţă în condiţii mizere. Fetele de la echipa de fotbal feminin a Liceului Tehnologic din Alexandria, vicecampioane naţionale  

Data publicării:
030215 fete fotbal

Fac performanţă în condiţii foarte grele. Fetele de la echipa de fotbal feminin a Liceului Tehnologic din Alexandria-Teleorman sunt vicecampioane naţionale la Cupa pe licee, dar se antrenează pe un teren plin de gropi. În plus, sala de sport este plină de crăpături, iar apă la duşuri primesc doar cu porţia, adică doar atunci când au auntrenamente. Din cauza lipsei banilor nu au putut merge la competiţiile internaţionale la care s-au calificat.

Fetele se antrenează zilnic, fie pe terenul din curtea şcolii, fie în sala de sport. Condiţiile de aici lasă însă, de dorit. Pe teren se impiedică uneori din cauza gropilor, sala este mult prea mică iar pereţii au început să crape. Recunosc că şi-ar dori să facă sport într-o sală performantă.

Fetele sunt dezamăgite mai ales că nici situaţia financiară a părinţilor şi nici fondurile şcolii nu le permit să meargă la toate competiţiile. De altfel, au ratat recent plecarea la un concurs în Italia.

În deplasări, conducerea şcolii le asigură doar banii de cazare. Pentru că au câştigat numeroase competiţii şi au făcut ca numele liceului să fie foarte cunoscut, conducerea şcolii le-a scutit pe cele 12 fete de banii pentru cazarea în căminul liceului. Anul trecut, fetele au ieşit vicecampione la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, iar anul acesta se pregătesc pentru următoarea competiţie de acest gen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri