Sari la conținut

Fără prea multe noutăţi la reunirea echipei CSU de luni, de la ora 18:00

CS Universitatea Craiova se va reuni luni seara, de la ora 18.00, în vederea pregătirii noului sezon din Liga 1. La prima şedinţă nu vor fi prezenţi cei doi internaţionali români, Bălgrădean şi Vătăjelu, africanii Rocha şi Kay, şi nici Bawab învoit. Pe lângă cei cinci, nici argentinianul Pablo Brandan nu va mai veni la Craiova. Deşi a primit o ofertă avantajoasă din partea conducerii, cu o majorare salarială, Brandan se pare că este decis să schimbe echipa în această vară.

Şi situaţia lui Silviu Izvoranu este incertă, acesta fiind la final de contract, iar până în acest moment nu a fost prelungit. La capitolul "veniri", o singură noutate, a bulgarului Popov, dar până luni conducerea speră să mai rezolve cel puţin un transfer. În aceste momente se poartă negocieri inclusiv cu Viorel Ferfelea pentru revenirea la prima echipă.

Dacă luni va fi reunirea, miercuri va avea loc vizita medicală, urmând ca pe 19 să se plece în cantonament în Austria, acolo unde vor avea loc cinci meciuri de verificare, printre adversari fiind şi campioana Ucrainei, Dinamo Kiev.