Fată dispărută, multe semne de întrebare

Data publicării:
090915 FATA DISPARUTA

Familia unei fete dispărute acuză poliţia că nu s-a implicat în căutare

Poliţiştii craioveni tratează cazurile de dispariţii ale minorilor, în funcţie de ... trecutul copiilor şi nu de proceduri. O familie din Craiova reclamă că fata de 16 ani le-a disparut de acasă de 4 luni şi ar putea fi chiar victima unor proxeneţi, iar oamenii legii n-au mişcat un deget să o găsească. 

Mai mult, acum cîteva zile s-au trezit la uşă cu un poliţist care le-a înmânat o amendă pe numele fiicei care fusese oprită de un echipaj în Craiova şi lăsată să plece. Dispariţia fetei nu apărut nici măcarpe site-ul dedicat al Poliţiei Române, iar explicaţia oamenilor legii e simplă. Fata nu un avea un trecut tocmai "curat".

Izabelle Răducanu a dispărut de acasă în luna martie. Părinţii au reclamat la Poliţie dispariţia şi li s-a promis că va fi dată în urmărire internaţională. N-au mai primit niciun semn de la poliţişti până acum cîteva zile când s-au trezit la usă cu un subofiţer care le-a înmânat o amendă. Aşa au aflat că de fapt fata nu e dată în urmărire. Poliţiştii susţin că fata avea un trecut nu tocmai "curat" aşa că au considerat că nu trebuie să o dea în urmărire, chiar dacă este minoră iar părinţii suspectează chiar că ar fi fost răpită de interlopi. Nu este prima oară când poliţiştii craioveni uită să se ocupe de cazurile de dispariţii de minore. O fată declarată dispărută la sfărşitul lunii iulie a fost găsită moartă 3 săptămîni mai tarziu în parcul Romaneşti, cel mai probabil ucisă. Părinţii Izabellei Răducanu vor depune plângere acum împotriva poliţiştilor care i-au minţit că o vor da în urmărire generalăpe fată. Cazul este şi în cercetarea BCCO care bănuiesc că fata a căzut pe mâinile unor traficanţi de carne vie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri