Sari la conținut

FC Universitatea, aproape de Liga a IV-a. Echipa nu s-a prezentat la meciul cu UTA

FC Universitatea Craiova riscă să ajungă în Liga a patra, după cea de-a doua neprezentare din acest sezon. Deşi joi Adrian Mititelu a anunţat că echipa abandonează competiţia şi va înştiinţa FRF de acest lucru, adresa către Federaţie a ajuns prea târziu pentru a opri programarea partidei de duminică cu UTA.  

Astfel, CCA a delegat brigada de arbitri şi observatori, iar cei de la UTA au fost nevoiţi să străbată peste 300 de km până la Severin, pentru a nu avea surprize. Craiovenii nu erau însă prezenţi. Pe teren erau doar forţele de ordine. În aceste condiţii, arădenii nu au mai fost nevoiţi să meargă la centrul terenului, totul fiind trecut în raportul de joc.

O situaţie total inedită pentru mine. Sunt de ani buni în fotbal, la Timişoara şi acum la Arad. Într-adevăr nu mi s-a întâmplat ca la un meci programat de către Federaţie sau Ligă, echipa gazdă să nu se prezinte”, a spusDorin Micşa, administrator special UTA.

Oaspeţii sunt mulţumiţi de cele trei puncte primite cadou din partea celor de la FCU, dar deplâng situaţia în care a ajuns clubul din Bănie.

Aceasta este a doua neprezentare din acest sezon a celor de la FCU, după cea de la Slatina. În aceste condiţii, echipa va fi retrogradată două eşaloane, direct în Liga a patra. Miercuri se aşteaptă şi planul de organizare de la Braşov, iar dacă nu va fi aprobat de magistraţi, clubul va intra în faliment.