FC Universitatea Craiova a câştigat amicalul disputat la Turceni, cu Ştiinţa din localitate

Data publicării:
120813 fc univ

FC Universitatea Craiova a câştigat, cu scorul de 3-0, cel de-al patrulea meci amical disputat de la reluarea pregătirilor. Victima trupei lui Nicolo Napoli a fost echipa de Liga a III-a, Ştiinţa Turceni, într-un joc ce s-a disputat în oraşul gorjean.  

Peste 1.000 de suporteri au venit să-i vadă la lucru pe Săceanu şi compania. Cu steaguri şi fulare, fanii Ştiinţei din Turceni au făcut ca alb-albaştrii să se simtă ca în Bănie. Uneori, atmosfera de sărbătoare a mai fost stricată de 15 fani veniţi din Craiova, care au scandat, ca de obicei, împotriva patronului echipei, Adrian Mititelu.

Craiova a dominat autoritar jocul, iar Goge a deschis scorul, în minutul 22, profitând de o respingere greşită a portarului gazdă, la şutul lui Stoianof.

În partea a doua, Napoli a schimbat aproape toţi jucătorii, dar şi în aceste condiţii juveţii au fost la timona jocului.

Stoianof, cu o execuţie de invidiat de marii atacanţi ai Europei, a făcut 2-0, în minutul 65. Scorul de 3-0 a fost stabilit la ultima fază a jocului, de francezul Ahoua.

Nicolo Napoli a început jocul în formula: Hotoboc - Mitic, Bălașa, Cosic, Bușu, Săceanu, Mîrzeanu, Goge, Cruceru – Stoianof şi Bălan. După pauză, au mai intrat: Preda - Jackie Nicolae, Frăsineanu, Acka, Ahoua, Dinu, Rioșanu, Ciocârlă, Mititelu Jr., Stănia şi Cale.

Miercuri, de la ora 18.30, FC Universitatea va juca la Podari, un alt meci de pregătire, cu echipa din localitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri