FC Universitatea Craiova îşi suspendă activitatea

Data publicării:
170214 FC UNIV

FC Universitatea Craiova îşi suspendă activitatea până la revenirea pe stadionul „Ion Oblemnco”. Decizia a fost luată de conducerea clubului, după ce o nouă încercare de a intra în complexul sportiv a eşuat. Momentul nu a fost lipsit de incidente. Mâine se va tranşa acest conflict la Tribunalul Dolj.

Incidentele la poarta stadionului au început în jurul orei 15:30. Echipei FCU a venit cu autocarul la „Ion Oblemenco”, în speranţa că i se va permite accesul şi va putea să se antreneze. La poarta stadionului însă, zeci de agenţi de pază le-au interzis accesul jucătorilor.

Jucătorii şi conducătorii clubului nu au putut trece de forţele de ordine, care au creat un baraj. Portarul Andrei Preda a încercat să forțeze porțile și s-a încăierat cu angajaţii firmei de pază. Acesta avusese o altercație cu forţele de ordine și în noiembrie, anul trecut, tot într-un moment când echipa n-a fost lăsată să intre pe stadion. El a fost suspendat 16 etape, după incidentele de la meciul cu CSU.

În semn de protest, au anunţat ca FC Universitatea Craiova îşi suspendă activitatea, până la revenirea pe stadionul „Ion Oblemnco”. Fotbaliştii au abandonat autocarul chiar în faţa intrării şi s-au întors pe jos în centrul oraşului.

De la reunirea echipei, ce a avut loc în urmă cu trei săptămâni şi până în prezent, jucătorii de la FCU au făcut antrenamente doar în parc şi pe teren redus. Liga II are programată prima etapă pe 1 martie, atunci când ar trebuie să joace la Slatina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri