FC Universitatea Craiova joacă, mâine, cu FC Balş

Data publicării:
160813 meci de la 10

FC Universitatea pare să-şi fi rezolvat problema mijlocaşului stânga, prin aducerea jucătorului Gabriel Cruceru. În vârstă de 24 de ani, Cruceru a mai jucat la Mediaş şi Ceahlăul în prima ligă, dar spune că transferul la Universitatea îl aştepta de când a început să joace fotbal.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la această echipă. Este echipa mea de suflet şi e o mare onoare să joc pentru această echipă”, a spus Gabriel Cruceru, jucător FC Universitatea Craiova

După ce au aflat care vor fi contracandidatele la promovare în prima ligă, jucătorii de la FC Universitatea se gândesc numai la meciurile oficiale.

FC Universitatea Craiova continuă seria partidelor amicale în jurul Craiovei. După ce a jucat, duminica trecută, la Turceni, iar la mijlocul săptămânii, la Podari, trupa lui Nicolo Napoli va juca, mâine, la Balş, cu echipa locală, antrenată de Victor Naicu. Cele două echipe s-au întâlnit şi în urmă cu două săptâmâni, la Calafat, meci câştigat de Universitatea, cu 3-1. La Balş sunt aşteptaţi peste o mie de suporteri.

Meciul dintre FC Balş şi Universitatea Craiova va începe la ora 10.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri