FC Universitatea Craiova, prima înfrângere din campionat  

Data publicării:
211013 INFRANGERE

FC Universitatea Craiova a înregistrat prima înfrângere din acest campionat, după ce a pierdut în ultimul minut partida disputată la Piteşti cu CS Mioveni, cu scorul de 1-2. Craiovenii au început bine jocul, iar Bălan a reuşit să deschidă scorul în minutul 10 şi toată lumea se aştepta la o victorie a alb-albaştrilor.  

A venit însă eliminarea lui Baird, în minutul 30, atunci când a primit două cartonaşe galbene în mai puţin de 100 de secunde.

În repriza a doua, gazdele au controlat autoritar jocul şi după mai multe ratări au reuşit egalarea prin Stan, în minutul 77, cel care a profitat de gafele din defensiva Craiovei. La singura prezenţă în careul argeşean, oltenii au cerut penalty la un presupus henţ, dar arbitrul partidei a oprit jocul doar pentru a arăta cartonaş galben lui Mitici. Când toată lumea se pregătea să părăsească stadionul, la ultima fază de atac a celor de la Mioveni, Olteanu a trimis cu capul mingea în poarta lui Hotoboc, provocând Craiovei prima înfrângere după şapte etape.

Sâmbătă, la Roşiori, Craiova joacă un nou meci dificil cu liderul Gloria Bistriţa, echipă ce a pierdut în această etapă la Arad cu ultima clasată, UTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri