FC Universitatea - CSM Rm. Vâlcea, derby cu de toate

Data publicării:
141013 DERBY CU DE TOATE

FC Universitatea a urcat pe locul doi, după victoria cu 1-0 obţinută în derby-ul Olteniei, cu CSM Râmnicu Valcea, într-o partidă ce a avut loc la Roşiorii de Vede. Peste 2.500 de spectatori au umplut până la refuz micuţa arenă.  

Spre deosebire de alte partide, craiovenii au început mult mai bine meciul, iar Vasile Gheorghe şi Baird au avut şansa deschiderii scorului, însă au ratat din poziţii foarte bune. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, între unii suporteri din Craiova şi localnici a izbucnit o bătaie, calmată după două minute de forţele de ordine.

Repriza a doua a început în aceeaşi notă, cu Universitatea la timonă, dar Acka a trimis pe lângă din poziţie favorabilă. La zece minute de la reluare, vâlcenii au avut şi ei şansa să deschidă scorul, dar mingea trimisă de Lircă dintr-o lovitură liberă executată perfect a lovit bara porţii lui Hotoboc. Săceanu şi-a încercat şi el şansa cu un şut de la 25 de metri, mingea fiind scosă cu greutate de portarul Matache în corner. Hotoboc a avut şi el un reflex de zile mari la şutul lui Geantă din doar 9 metri şi toată lumea credea că partida se va încheia la egalitate. Nu a fost de acord Vasile Gheorghe, cel care a marcat în minutul 85, după o respingere greşită a oaspeţilor şi o recentrare a lui Goge.

La un minut după gol, la un fault, spiritele s-au incins pe teren şi secunde bune jucătorii celor două echipe şi-au împărţit pumni şi picioare. Arbitrul meciului a tras repede concluziile şi i-a eliminat pe Matache şi Samson de la vâlceni şi Stoianof de la craioveni.

Finalul a fost la fel de tensionat, dar în cele din urmă Craiova a obţinut cele trei puncte, iar ambele formaţii au făcut rocada în clasament. Trupa lui Napoli a urcat pe locul doi, cu 12 puncte, la două în spatele liderului Gloria Bistriţa. În etapa viitoare, FC Universitatea va juca la Mioveni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri