FC Universitatea urcă pe podium. Craiovenii au reuşit prima victorie pe teren propriu

Data publicării:
300913 FC UNIV DIN 13

FC Universitatea Craiova a reuşit prima victorie pe teren propriu din acest sezon şi a ajuns la cota opt, după doar patru etape disputate. Victima craiovenilor a fost FC Olt Slatina, formaţie de care au trecut cu scorul de 2-0.  

După o primă repriză anostă, în care doar şutul lui Ripoli a fost de notat, în partea a doua, Napoli a făcut două schimbări inspirate, introducând pe teren pe Frăsineanu şi pe Goge, care au schimbat jocul. La cinci minute după reluare, alb-albaştrii au beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri, iar căpitanul Ciucă a executat perfect, mingea oprindu-se în vinclul porţii apărate de Mogoşanu.

Craiovenii au rămas în atac, iar în minutul 67, Goge a obţinut un penalty, iar Săceanu a reuşit să marcheze pentru 2-0. Din acel moment, jocul s-a liniştit, iar Ştiinţa a urcat pe locul trei în clasament, la egalitate cu ocupanta poziţiei a doua, CSM Vâlcea.

Oaspeţii au recunoscut la final superioritatea celor de la Universitatea.

În următoarea etapă, FC Universitatea va juca în deplasare, la Oradea, cu o altă formaţie de tradiţie în România, FC Bihor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri