Festivalul "Craiova Muzicală", sub Înaltul Patronaj al Casei Regale

Data publicării:
031013 FESTIVAL FILARMONICA

Festivalul „Craiova Muzicală" din acest an se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Festivalul a ajuns la ediţia cu numărul 40 şi se va desfăsura în acest an în perioada 15 noiembrie - 08 decembrie.

Filarmonica Oltenia a fost fondată prin ordinul regal al Majestatii Sale Regele Mihai I în 1947. Prezent în emisiunea „Vocile Olteniei", managerul Filarmonicii Oltenia, Vlad Drăgulescu, a declarat că ediţia din acest an este una specială.

„Cel mai important aspect al festivalului din acest an este faptul că am reuşit, graţie Casei Regale, să obţinem Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I. O onoare mai mare de atât nu am fi putut să avem. Ea vine într-un ceas aniversar pentru noi, la 40 de ani", a spus Vlad Drăgulescu, managerul Filarmonicii Oltenia.

Festivalul „Craiova Muzicală" va oferi publicului în acest an 40 de evenimente, pe durata a 23 de zile. Conferirea "Înaltului Patronaj" reprezintă o recunoaştere a calităţii unei instituţii sau a unui eveniment şi reflecta interesul Familie Regale în domeniul respectiv.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri