Fetiţă muşcată de şarpe, la marginea unei păşuni, în judeţul Argeş 

Data publicării:
050913 FETITA SARPE

O fetiţă de 13 ani din judeţul Argeş a fost transportată aseară, cu elicopterul SMURD, la Craiova, după ce a fost muşcată de un şarpe. Copila a fost stabilizată şi internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, acolo unde va rămâne şi în zilele următoare, sub supravegherea medicilor.

Fetiţa se afla împreună cu familia într-o localitate din Argeş, când a fost muşcată de un şarpe, la marginea unei păşuni. Copila a fost tranportată cu o maşină personală până la Centrul de Permanenţă din Bălceşti, judeţul Vâlcea, de unde a fost preluată de elicpoterul SMURD şi adusă la Craiova.

A fost evaluată, prezenta semne ale unei reacţii alergice, anafilactice. A primit îngrijirile de specialitate atât la Bălceşti, cât şi pe timpul transferului aerian. După aceea, acestea au fost continuate în Unitatea de Primiri Urgenţe”, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Fetiţa se află în afara oricărui pericol, dar va fi ţinută câteva zile în spital sub observaţia medicilor, pentru a nu interveni complicaţii.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri