Finală spectaculoasă între CSU 2 şi Bistreţ. Satelitul a câştigat Cupa cu 4-2, după 0-2 la pauză

Data publicării:
CSU BUCURIE

Formaţia a doua a celor de la CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa pe judeţ, după o finală spectaculoasă disputată contra celor de la Dunărea Bistreţ. Tinerii jucători pregătiţi de Daniel Mogoşanu s-au impus cu 4-2, după ce la pauză, Bistreţ avea 2-0.  

A fost un spectacol pe cinste pentru cei aproximativ o mie de suporteri prezenţi pe noua arenă din Cârcea, una la standarde ridicate pentru nivelul judeţean. Dunărea Bistreţ a câştigat prima repriză categoric, cu 2-0, graţie unor reuşite foarte frumoase ale lui Florin Cimpoeru, în minutele 1 şi 22, în contul său fiind trecute şi alte ocazii mari.

Certaţi zdravăn atât de Mogoşanu, dar şi de Sorin Cârţu, tinerii craioveni au întors soarta meciului. A fost şi inspiraţia tehnicianului, toţi cei patru marcatori au fost introduşi pe parcursul jocului.„Satelitul" a reintrat în joc graţie lui Dan Buzărnescu, acesta marcând rapid, în minutul 49, pentru ca, Alex Dinu, să restabilească egalitatea ('74). Cu un om în minus, Cristi Ologu fiind eliminat just pentru un fault dur, dunărenii au căzut fizic şi au pierdut meciul în final, CSU II marcând de două ori, prin Dan Căpăţână ('84) şi Sergiu Jurj ('89), reuşite ce au pornit fiesta pe terenul de la Cârcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri