Flash mob în centrul Craiovei, de Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane

Data publicării:
181013 CAMPANIE IMPOTRIVA TRAFICULUI

"Companie serioasă, angajăm tineri pentru muncă în străinătate". De multe ori un astfel de anunţ nu este tocmai bine intenţionat şi atrage mulţi tineri în capcana traficului de persoane. Pentru a preveni astfel de incidente, în Craiova a fost un flash mob organizat de Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane.  

Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane a fost marcată la Craiova printr-un flash mob. Tineri şi adolescenţi s-au implicat în campanie şi au purtat bannere cu mesaje sugestive.

"O acţiune publică, prin care dorim să atragem atenţia asupra efectelor nocive ale traficului de persoane. Această acţiune se alătură seriei de evenimente şi activităţi pe care World Vision România, biroul zonal Dolj, le-a desfăţurat în perioada 14-18 octombrie", a spus Ana-Maria Moţăţeanu, specialist relaţii publice World Vision România.

Unii dintre craiovenii care au participat la eveniment cred că traficul de persoane poate fi diminuat, alţii, în schimb, sunt mai reticenţi.

În anul 2007, ca urmare a recomandării Parlamentului European, data de 18 octombrie a fost desemnată „Zi Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Fiinţe Tmane".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri