FOTBAL. Debut de foc pentru craioveni. Fotbaliştii de la CSU vor juca cu Botoşani, Dinamo, Astra şi ASA, în primele patru etape

Data publicării:
240615 CSU

În această după-amiază, la sediul LPF a avut loc tragerea la sorți a programului noului sezon din Liga 1. CS Universitatea Craiova are parte de un început de foc, urmând a debuta acasă, pe 11 iulie, contra celor de la FC Botoşani, echipă ce va fi angrenată atunci, în Cupele Europene.  

În runda a doua, trupa lui Cârţu şi Săndoi va întâlni, în deplasare, Dinamo București. În etapele trei şi patru, craiovenii vor da piept cu alte două echipe angrenate în Cupele Europene: Astra Giurgiu pe teren propriu şi ASA Târgu Mureș, în deplasare. În etapele cinci, şase şi sapte vor juca pe teren propriu contra celor de la Concordia respeciv FC Viitorul, urmând a se deplasa la Timişoara pentru duelul cu ACS Poli. În etapa a opta, pe Extensiv vine Steaua, după care se va merge la Bucureşti pentru duelul cu FC Voluntari, o altă nou promovată. În etapele 10 şi 11 vor juca acasă cu CSMS Iaşi şi în deplasare cu Petrolul, după care, în runda a 12-a, să joace pe teren propriu, derby-ul Olteniei cu Pandurii. Ca şi în sezonul trecut, în ultima etapă a turului, pe 3 octombrie, vor juca la Cluj, contra celor de la CFR.

După două săptămâni de pauză, returul se va relua pe 17 octombrie. În sezonul de toamnă se vor mai juca încă zece etape, până pe 19 decembrie. În ultima rundă din 2015, oltenii se vor deplasa la Iaşi. Ultimele trei etape din sezonul regulat se vor juca în februarie, urmând ca de la începutul lunii martie să se dispute play-off-ul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri