Sari la conținut

FOTBAL. Gata cu vacanţa pentru jucătorii de la CSU. Popov şi Mazarache sunt singurele noutăţi din lot

După două săptămâni de pauză, jucătorii de la CS Universitatea și-au reluat pregătirea pentru noul sezon, unul care va debuta destul de devreme, pe 11 iulie. La stadionul Extensiv, cei doi tehnicieni, Sorin Cârțu şi Emil Săndoi, nu au avut tot lotul la dispoziţie.

Au fost învoiți, din diverse motive, Bălgrădean, Vătăjelu, Kay, Nuno Rocha, Madson, Bawab, Acka, ei urmând a se alătura echipei zilele următoare. În schimb, alături de vechii componenţi, au fost prezenţi şi fundaşul central Popov, internaţional bulgar de 32 de ani, venit liber de contract de la CSKA Sofia, dar şi Mazarache, un atacant de 22 de ani, de la Câmpulung, venit în probe.

În această perioadă, oficialii olteni negociază cu mai mulţi jucători, urmând ca până la startul campionatului să mai apară şi alte noutăţi în lot.

Craiovenii vor pleca vineri în cantonament în Austria, pentru două săptămâni, acolo unde vor juca şi cinci meciuri de verificare, printre adversari fiind şi campioanele din Bulgaria şi Ucraina, Ludogoreţ, respectiv Dinamo Kiev.

Pe aceeași temă