FOTBAL. Satelitul CSU are gânduri mari în Cupa României. CS Universitatea 2 - ACS Municipal, 2 - 1

Data publicării:
170715 satelit

CS Universitatea II Craiova s-a calificat în turul doi al Cupei României, faza naţională, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în partida disputată miercuri seară, pe stadionul „Extensiv", în compania echipei ACS Viitorul Municipal Craiova.  

Oaspeţii de la Işalniţa au deschis scorul prin Lucian Scarlat, care a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri, cu cinci minute înainte de pauză. Ca şi la finala pe judeţ cu Bistreţ, juniorii craioveni au fost certaţi de Sorin Cârţu în vestiar. La revenirea de la cabine tinerii jucători au dominat jocul şi, pe fondul oboselii acumulate de adversar, au întors soarta meciului. Alb-albaştrii au restabilit egalitatea în minutul 72 prin Sergiu Jurj, care a reluat de la zece metri o pasă de la Marcu ('72). „Satelitul" CSU a preluat conducerea în minutul 77, după ce Vlad Marcu a şutat imparabil de la circa opt metri, după o acţiune frumoasă.

Situaţia de la Municipal Craiova este una incertă. Formaţia s-a reunit pentru acest meci chiar în dimineaţa partidei. Conducerea clubului a înscris echipa pentru un nou sezon de liga a treia, dar sunt şanse mici ca din toamnă să joace în eşalonul trei.

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a fost condusă de la margine de scouterul şi antrenorul Nae Ungureanu cu portarii, Tibi Lung, „principalul" Daniel Mogoşanu fiind în concediu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri