Fuziunea celor două echipe din Craiova prinde contur

Data publicării:
300114 fuziune

Dorinţa suporterilor craioveni, ca în Băniei să fie o singură echipă puternică, pare să prindă contur. Adrian Mititelu, patronul celor de la FC Universitatea Craiova este dispus să se aşeze la masa tratativelor, chiar şi cu cei de la CSU.

În acest sens, miercuri seara, managerul FCU, Marin Condescu, şi reprezentanţii CSU s-au întâlnit pentru a discuta posibilitatea unei asocieri. O ofertă pentru fuziune, de un milion de euro plus procente, a venit încă din luna noiembrie a anului trecut din partea unuia dintre acţionarii liderului din seria a II-a a Ligii a II-a, Adrian Andrici.

Mititelu pune însă unele condiţii, chiar dacă la vară nu va reuşi să readucă echipa în primul eşalon.

Nu se pune problema decât în cadrul acestei structuri, această deschidere. Dacă Doamne fereşte nu promovăm, mai stăm o tură. Deci, în niciun caz să vă vină nişte idei de genul că dacă nu promovăm noi şi promovează altă echipă, nu dau numele, ne asociem în cadrul acelei echipe. Exclus. Şi cu asta v-am spus multe”, a precizat Adrian Mititelu, patron FC Universitatea Craiova.

Eu mi-aş dori o Craiova puternică, cu sau fără mine. Dacă ar fi să fie o Craiova puternică, eu m-aş da la o parte acum. Numai să vin şi să mă bucur de reuşitele respectivei echipe”, a spus Ovidiu Stângă, antrenor CS Universitatea Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri