Gică Popescu a început campania la Craiova

Data publicării:
230114 Giga Popescu

Gică Popescu este convins că va fi noul preşedinte al FRF. Fostul căpitan al echipei naţionale şi-a prezentat la Craiova programul cu care speră să câştigele alegerile din 5 martie. Lipsa banilor şi centrele de copii şi juniori au fost principalele subiecte de discuţie ale candidatului.

Ştiam dinainte de a intra în această competitie că sunt foarte multe probleme, suntem motivaţi, ştim că avem foarte mult de muncă, important este sa reuşim să câştigăm în primul rând alegerile, după care să implementăm lucrurile pe care dorim să le facem în următorii 4 ani.", a declarat Gheorghe Popescu.

"Nu vreau să fac referire la contracandidaţii mei, pentru mine, dintre cei care participă are şansa lui şi îi tratez cu respect, rămâne să convingem pe data de 5 că noi suntem echipa cea mai bună şi eu liderul cel mai potrivit.”, a mai spus Gheorghe Popescu.

Popescu nu a uitat de echipa la care a debutat, Universitatea Craiova. Deşi crede că în Bănie nu e loc de două echipe de fotbal, fostul internaţional a refuzat să ia partea cuiva în războiul dintre cele două cluburi.

"Nu ştiu dacă mediator, însă eu m-aş bucura ca cele două echipe să îşi dea mâna şi fotbalistul craiovean să fie reprezentat de o singură echipă, atunci când sunt două echipe în acelaşi eşalon, în acest oraş, sunt orgolii. Jucătorii se împart în două tabere, ar fi minunat ca cele două echipe să ajungă la o înţelegere şi din cele două echipe să facă una puternică, care să revină în prima ligă fotbalistică.”, a mai precizat Gigă Popescu.

Alegerile de la Federaţia Română de Fotbal vor avea loc la Adunarea Generală din 5 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri