Hoţii au furat 22 de indicatoare rutiere din Gorj

Data publicării:
300514 indicatoare furate

22 de indicatoare rutiere au fost furate de pe un drum judeţean din Gorj. În timp ce hoţii sunt căutaţi de poliţie, administratorul trebuie să scoată bani din buzunar pentru a le înlocui. Şoferii spun că viaţa le-ar putea fi pusă în pericol, pentru că drumul are multe curbe periculoase care acum sunt nesemnalizate.

Semnele de circulaţie erau puse pe o distanţă de 2 km pe drumul judeţean Mătăsari - Drăgoteşti şi semnalizau mai multe curbe. Şoferii spun ca fără indicatoare drumul este periculos în special pentru cei care nu sunt din zonă.

Nu e bine ce se întamplă, poliţia trebuie neapărat să îi depisteze pentru că ne pun în pericol viaţa noastră, a conducatorilor auto.”, a spus un şofer.

Administratorul drumului trebuie să înlocuiască acum toate indicatoarele furate. Paguba este de 3.000 de lei.

Am plantat 70 de semne, au dispărut 22 de semne de circulaţie, iar azi dimineaţă au mai dispărut două. Repunem semnele de circulaţie, siguranţa rutieră este obligatorie.”, a declarat Ion Cioată, reprezentant firmă.

Poliţiştii au constituit dosar penal şi cautăhoţii”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Înainte de sărbatorile de Paşte a fost furat şi un semafor de pe drumul naţional care leagă judeţul Gorj de Hunedoara. Nici până acum vinovaţii nu au fost găsiţi de politişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri