În căutarea unui job, în Spania. Bursa locurilor de muncă are loc la Tg. Jiu

Data publicării:
280115 munca spania

Primul venit, primul servit! Aşa si-au gasit sute de persoane din ţară un loc de munca la bursa organizată În Târgu Jiu. Este primul astfel de târg care scoate la concurs posturi disponibile în Spania dupa 8 ani. Sute de persoane din 10 judeţe au venit in aceasta dimineaţă pentru a se înscrie şi au plecat acasă direct cu contractul de muncă semnat.

Peste 500 de persoane au venit încă de la primele ore la Bursa locurilor de muncă de la Tg. Jiu. Este organizată special pentru femeile care vor să meargă la cules de căpşuni, în Spania. Angajatorul caută 800 de persoane.

Au venit femei din Argeş, Olt, Vâlcea, Constanţa, Hunedoara, Buzău, Timiş, Alba, Dolj şi Gorj. Angajatorul nu a impus niciun criteriu de selecţie, astfel că cei care au ajuns primii au avut un loc de muncă asigurat.

Contractul pe care îl semnează oamenii cu angajatorul are o durată de trei luni şi urmează să plece în Spania pe 15 februarie. Cei interesaţi se mai pot prezenta şi mâine la Casa de Cultură din Tg Jiu, începând cu ora 10.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri