În iarbă, după doi ani, două luni şi zece zile. FC Universitatea Craiova a câştigat amicalul cu FC Balş disputat la Calafat

Data publicării:
010813 UNIV CRAIOVA MECI

În așteptarea deciziei Comisiei de Disciplină a FRF cu privire la înscrierea în Liga II, Universitatea Craiova a jucat primul meci, după doi ani, două luni şi zece zile. Echipa pregătită de Nicolo Napoli a disputat un amical cu FC Balș, formație din Liga a III-a, antrenată de un fost jucător al Universității, Victor Naicu, de care a trecut cu scorul de 3-1.  

Aproximativ 1.000 de suporteri, printre care 100 de fani veniți de la Craiova, i-au susținut pe jucătorii lui Napoli, dar l-au contestat, în continuare, pe Adrian Mititelu. Ei au afişat bannere pe care au scris: "Vinde!”, „Pleacă Mititelu!” sau „Blestemaţi cei ce renunţă!".

Înainte de meci, craiovenii au făcut o poză de grup în noul echipament. Pe tricouri este desenată o inimă albastră, cu mesajul "Campioana unei mari iubiri".

Deşi meciul a fost dominat de la un capăt la altul de trupa lui Napoli, cei din Balş au deschis scorul prin Niculescu, din 11 metri. În repriza a doua, Napoli a efectuat mai multe schimbări, dar şi aşa Ştiinţa a fost vioara I pe teren.

În minutul 62, Claudiu Bălan a restabilit egalitatea cu un șut direct în vinclul porții adverse. Frăsineanu a adus Universitatea în avantaj, după ce a marcat direct, din lovitură liberă, câteva minute mai târziu, iar în minutul 89, Rioșanu a stabilit scorul final.

Cantonamentul Universității de la Calafat se va încheia vineri. Sâmbătă, echipa lui Napoli va juca un nou amical, de data aceasta la Severin, în compania nou promovatei din Liga a II-a, Minerul Motru.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri