Incendiu în Runcu, judeţul Gorj. Un bărbat a murit după ce şi-a văzut casa în flăcări

Data publicării:
191113 INCVENDIU RUNCU

Un gorjean a murit de inimă rea când şi-a văzut casa în flăcări. Bărbatul a reuşit să iasă afară împreună cu soţia în timp util, dar imaginea casei sale în flăcări i-a fost fatală. La spital a ajuns şi o vecină, căreia i s-a făcut rău după ce a aflat nenorocirea. Pompierii s-au chinuit mai bine de două ore să stingă focul.

Proprietarul casei, în vârstă de 64 de ani, a murit pe loc. Deşi medicii au încercat să-l resusciteze, bărbatul nu a mai avut nicio şansă. Au intervenit însă pentru o altă femeie, vecină cu casa în flăcări.

Din păcate, l-am găsit în stop cardio-respirator, neresuscitabil. Toate manevrele au fost inutile”, a spus Claudia Popescu, medic Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Am intervenit la stingerea focului. Am avut norocul că în apropierea imobilului care a fost supus incendiului a fost un hidrant”, a precizat Adrian Câmpeanu, primar Runcu.

Cei care au văzut flăcările au fost vecinii. Au încercat să stingă focul, dar în zadar. Au sunat imediat la 112 şi au ajuns trei maşini de pompieri.

Intervenţia noastră a fost dificilă, deoarece era cantitate mare de lemn de foc depozitat în apropierea casei”, a spus Constantin Negrea, reprezentant Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Casa a ars în proporţie de peste 60%. Acum urmează să fie evaluate pagubele şi să fie depistată cauza incendiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri