Sari la conținut
News Alert

Leii au câştigat Memorialul „Paul Stuparu”. 12 echipe de studenţi din Craiova s-au prezentat la startul competiţiei

Echipa Leii din Bănie a câştigat prima ediţie a Memorialului „Paul Stuparu” la handbal mixt, competiţie care a debutat săptămâna trecută, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu" şi la care au luat startul 12 echipe.  

Leii au trecut în finală, cu scorul de 19-15, de formaţia Fair Play, iar poziţia a treia a revenit echipei Pro EFS Craiova.

Au fost decernate și premii individuale. Astfel, cel mai tehnic jucător a fost desemnat Tudor Andrei, titlul de cea mai tehnică jucătoare i-a fost acordat Gabrielei Rădoi, iar cel mai bun marcator a fost Vasile Luntaru. Titlul cel mai bun portar al competiţiei a fost adjudecat de Geo Mişu de la echipa Turbo. Acesta a fost până de curând fotbalist şi a evoluat atât la FCU, cât şi la CSU.

Înainte de ultimul joc al competiţiei, profesorii Facultaţii de Educaţie Fizică şi Sport Craiova au trecut şi ei în rolul jucătorilor de handbal, întâlnind într-o partidă amicală, o echipă reprezentativă a studenţilor. Organizatorii sunt mulţumiţi de cum a decurs competiţia.